Za vikend pognojil z AMS in alge ter humistar
brane10 dnevnik
Re: brane10 dnevnik
Imam dve prazni mesti in ti sem malo dosejal!
- Attachments
-
- IMG_0617 2.jpg (3.92 MiB) Viewed 1017 times
-
- lepo se zarašča 2 prazni mesti sta
- IMG_0616 1.jpg (3.89 MiB) Viewed 1017 times
Je tudi malo širokolistnega plevela ampak tega rešujem sproti!Nisem hotel dodajat herbicita pred setvijo zaradi otrok!
Poe zaenkrat ne opazim mo videl kako bo če se slučajno kaj pojavi bom takoj odstranil mehansko
Poe zaenkrat ne opazim mo videl kako bo če se slučajno kaj pojavi bom takoj odstranil mehansko
Odlična pokritost, mislim da boljša kot sem jo imel jaz.
Prav da si malo dosejal, morda se celo prime. Si imel na golih mestih vsaj malo mladičev? Lahko da je spodaj kakšna skala ali pa ti je spralo semena. Malo "prešpikaj" ta del z daljšim izvijačem ali tanko železno palčko, če boš na kaj naletel.
Bravo.
Prav da si malo dosejal, morda se celo prime. Si imel na golih mestih vsaj malo mladičev? Lahko da je spodaj kakšna skala ali pa ti je spralo semena. Malo "prešpikaj" ta del z daljšim izvijačem ali tanko železno palčko, če boš na kaj naletel.
Bravo.
Lokacija - Gorenjska, površina 130m², mono travniška latovka sorta Yvette (poa pratensis, KBG), zalivalni sistem Gardena.
Dnevnik Optimax 234 - 2019 | Renovacija KBG - 2022 | Dnevnik KBG Yvette
Dnevnik Optimax 234 - 2019 | Renovacija KBG - 2022 | Dnevnik KBG Yvette
Ufff brane lepo....
Se spomnim ko sem nekaj časa vozil po Prekmurju in okolici, so imeli pri veliko hišah lepo urejeno okolico in sem prav pomislil na to da na vašem koncu pa mogoče res tekmujejo sosedje med sabo

Se spomnim ko sem nekaj časa vozil po Prekmurju in okolici, so imeli pri veliko hišah lepo urejeno okolico in sem prav pomislil na to da na vašem koncu pa mogoče res tekmujejo sosedje med sabo
Mislim da je spralo semena nekaj je blo mladih biljk.Sem dosejal bom videl kako bo stanje vreme je ok temp tudi !Tak da počakam do spomladi če nebo ok!
Baktiv maš delno prav!Jaz sem prišel v Prekmurje pred 20 leti!In bil sem med prvimi ki sem začel delat z zelenico okoli hiše!!!Vsi so se mi smejali ko sem trgal ven širokolistno
.Pa so mi govorili to je brezveze kaj delaš pa kaj se paseš po travi
.Pa je minilo hitro 10 let in grejo mimo naše hiše pa se ustavi pa vpraša kaj delaš z njo da je tako zelena???Pa pravim pogovarjam se z njo!Hotel sem povedati da pred 20 leti tudi tukaj niso dali nič na okolico sedaj pa kot ti praviš baktiv veliko ,mislim vedno več tudi hiše se kar obnavljajo!So pa kar tekmovalni!Jaz nisem sem pa zelo rad ko je zelena mi je blo prej doovolj betona preden sem prišel v Prekmurje !!
Brane, lahko poveste kje ste kupli samokolnico, ker mene tudi zanima. Hvala