Malo je tudi vroče za ta čas pri nas.Upam da bo vredu da lepo vzklije bom videl kako bo sproti!
brane10 dnevnik
Re: brane10 dnevnik
Včeraj ko sem prišel domov sem videl da je malo suho zato sem nastavil uro na več intervalov in par minut dlje.
Malo je tudi vroče za ta čas pri nas.Upam da bo vredu da lepo vzklije bom videl kako bo sproti!
- Attachments
-
- in pokrito z vrtex folijo
- IMG_0568 2.jpg (3.78 MiB) Viewed 867 times
-
- šota substrat
- IMG_0567 1.jpg (3.87 MiB) Viewed 867 times
Priporočam, da tele kamne za pritrditev koprene nadomestiš z 20 cm žeblji iz Merkurja. Pod kamni semena ne bodo vzklila, z zalivanjem se bo zemlja pod kamni posedla v jamice in zbila.
Lokacija - Gorenjska, površina 130m², mono travniška latovka sorta Yvette (poa pratensis, KBG), zalivalni sistem Gardena.
Dnevnik Optimax 234 - 2019 | Renovacija KBG - 2022 | Dnevnik KBG Yvette
Lepo kali .Proti kalitvi plevela nisem nič škropil tak da pričakujem malo plevela ampak to bom odstranil ročno glede na to da je mala površina.
Malo so kupčki od črvov to bom pa povaljal kasnej.Malo še počakam z vrtexom ker je še vroče pol pa odkrijem
Malo so kupčki od črvov to bom pa povaljal kasnej.Malo še počakam z vrtexom ker je še vroče pol pa odkrijem
- Attachments
-
- Po 5 dneh odkril vrtex
- IMG_0578 3.jpg (3.76 MiB) Viewed 822 times
-
- IMG_0576 2.jpg (3.68 MiB) Viewed 822 times
-
- IMG_0574 1.jpg (3.8 MiB) Viewed 822 times
Ja.Danes zvečer bom odkril ker predolgo ne sme biti pokrito zaradi fotosinteze!Vročina de mimo in bom odkril 
Dnevne T bodo padale proti koncu tedna 
Lep puhec. Vidim pa nekaj večjih nekaljenih semen. Kaj bi bilo to?
Lokacija - Gorenjska, površina 130m², mono travniška latovka sorta Yvette (poa pratensis, KBG), zalivalni sistem Gardena.
Nisem opazil nekaj plevela bo kar sem že opazil samo to bom reševal sproti!Upam da ni blo kako sranje v zemlji!Bom videl kako de se dalje odvijalo sproti dodajam slike in poročam. 
Sedaj lepo pognanjajo nove bilke
- Attachments
-
- Sem prezračeval pol pa malo vročina nazaj sedaj pa počasi zarašča
- IMG_0587 2.jpg (3.94 MiB) Viewed 768 times
-
- nekaj slik moje parcele
- IMG_0596 (1).JPG (3.96 MiB) Viewed 768 times
-
- Počasi dobiva podobo
- IMG_0589 3.jpg (3.75 MiB) Viewed 768 times