brane10 dnevnik
Re: brane10 dnevnik
Potem sem pripeljal zemmljo in zapolnil vse luknje okrog 8m3 od enega lokalnega gradbenika
- Attachments
-
- IMG_0527 4.JPG (3.96 MiB) Viewed 401 times
sledila je izravnava terena in postavljanje plastičnih robnikov 50 cm od ograje
- Attachments
-
- IMG_0523 4.JPG (3.96 MiB) Viewed 400 times
teren sem ravnal z lestvico ali težko paleto ter zraven vrtni traktor
- Attachments
-
- IMG_0528 5.JPG (3.9 MiB) Viewed 399 times
Panele ograje mo postavljali kasnej ker ni časovno zneslo itak imamo ločeno plastični robniki in 50 cm do ograje
Peska nisem dodajal ker ga je kar nekaj v zemlji od prejšnih let !Aha pozabil sem povedat frezal sem nekje 6cm globoko!Ko sem na grobo poravnal teren sem zgoraj še šel z prezračevalnikom da je bla fajn fina zemlja !Ostale slike še priložim naknadno od sejanja in posipanja zpovrhnjico in ves opis kako pa kaj 
še ena slika od izravnave vzelo mi je kar nekaj časa vse sem večinoma delal sam 
- Attachments
-
- IMG_0529 3.JPG (3.89 MiB) Viewed 395 times
Brane kapo dol, mene že teh 80m2 utruja in vzema energijo na fertik...
Si sploh ne predstavljam tok m2 urejat sam in na roke.... Res maš moj spoštovanje...
Imam pa občutek da bo tole noro izpadlo..
Si sploh ne predstavljam tok m2 urejat sam in na roke.... Res maš moj spoštovanje...
Imam pa občutek da bo tole noro izpadlo..
Odlično Brane. Konkretna obdelava površine.
Držim pesti, da se ti bo do vročine dobro ukorenininila. Jesenska setev bi bila varnejša.
A z zalivanjem in preventivo bi moral speljati.
Držim pesti, da se ti bo do vročine dobro ukorenininila. Jesenska setev bi bila varnejša.
A z zalivanjem in preventivo bi moral speljati.
Lokacija - Gorenjska, površina 130m², mono travniška latovka sorta Yvette (poa pratensis, KBG), zalivalni sistem Gardena.
Dnevnik Optimax 234 - 2019 | Renovacija KBG - 2022 | Dnevnik KBG Yvette
Dnevnik Optimax 234 - 2019 | Renovacija KBG - 2022 | Dnevnik KBG Yvette
Hvala obema vem da bi moral sejat jesen ampaksem dal totalca in zardi otrok sem to naredil oktobra da se nista več igrala na travi,ker se ogromno igrata gor na zelenici.Upam da mi bo vreme naklonjeno v maju da se zgosti in ukorenini dovoj da prenese vročino!