Komercializacija in produkti na forumu

Namen in pravila foruma
Post Reply
admin
Site Admin
Posts: 13
Joined: 10 Apr 2019, 19:28

Komercializacija in produkti na forumu

Post by admin »

Zonpol wrote: 27 May 2022, 22:26 Za seme ki je v Slo, ti pošljem zs. Če admin dovoli, pa javno objavim še za ostale.
Ponovno bi želel pojasniti navajanje produktov na forumu. V kolikor ste navadni, končni uporabnik produktov, le te navajajte, hvalite, kritizirajte in podajte mnenje. Dobrodošlo je, da navedete, zakaj ste se zanj odločili, zakaj ste zadovoljni ali zakaj se zanj ne bi več odločili.

Ne bo dovoljeno prikrito oglaševanje in nepoštene prakse. Nepoštena praksa je, da nekdo reklamira produkt zato ker ga prodaja in ob tem daje vtis končnega uporabnika. Poznam preveč primerov, ko nekdo ni razkril, da nek produkt prodaja. Preko forumov takšni netransparetno pospešujejo prodajo, spodbujajo k nakupu, zato da bi dobili odziv uporabnikov na kvaliteto produkta. Uporabniki seveda niso vedeli, da so zastonj preskuševalci dobrih ali slabih produktov. Slab produkt prodajalec neha prodajati, uporabnik se lahko z njim ukvarja še leta.

Eden od naših uporabnikov je reklamiral jesensko gnojilo za pomlad. Na youtubu ima posnete reklame za kmetijstvo in vinogradništvo.

Skratka, zahtevana bo samo transparentnost in poštenje. Kaj se dogaja na zasebnih sporočilih tega ne morem vedeti. Če kdo izkorišča ta del, me lahko opozorite. Tisti, ki se s tem področjem ukvarjajo, je za njih najboljša reklama transparentnost in znanje.
Post Reply