moje izkušnje so sledeče, ... en del zelenice imam, kjer za košnjo skrbi Worx Landroid L. 2leti sem imel precej podobne izkusnje kot Sandi. obracanje na mestu, peljanje cez rob, ce je bila zelenica mokra so bile tezave z voznjo/obracanje v rahel naklon... težav s ciscenjem nisem imel... morda se nisem niti hudo obremenjeval s tem, saj sem na novo nanesel keramicno zascito, zapekel... in se potem zadeve, ko so bile suhe niso tako oprijele in pa s casom tudi same odpadle. zadevo sem zaradi zakopavanja in razritih posameznih delov zelenice skoraj opustil... DOKLER nisem letos nabavil stranskih kovinskih nastavkov za na kolesa. od tistega trenutka dalje dela robot neverjetno dobro.Nastavki so dobre 0.5cm vecja od originalnih. sama izkusnja se je popravila za 100%. Tako, da kdorkoli ga ima in uporablja... TOPLO priporocam. Tisti, ki ga ima pa namen kupiti... pa priporocam najvecjega .. in ne takega, ki je primeren za velikost zelenice. razlogi za to so.. najvecji.. ima najvecji premere kosnje, ima najvecjo baterijo..v mojem primeru kosi cca 2.5 ure v enem kosu.
p.s. najnovejsi update od worxa koles ne obraca vec na mestu, ampak ovinek/obrat lepo izpelje.
p.s.s. fotke so iz neta.. nimam tolk slabe zelenice