brane10 dnevnik
Re: brane10 dnevnik
Je to manjši del cca 100m2 ki si ga omenil nekoč?
Kaj seješ?
Kaj seješ?
Lokacija - Gorenjska, površina 130m², mono travniška latovka sorta Yvette (poa pratensis, KBG), zalivalni sistem Gardena.
Dnevnik Optimax 234 - 2019 | Renovacija KBG - 2022 | Dnevnik KBG Yvette
ja to je manjši del !Bom videl ne vem še ali naj mešanico ali mono!Maš kakšen predlog? 
Mešanico že imaš. Torej...
.
Lokacija - Gorenjska, površina 130m², mono travniška latovka sorta Yvette (poa pratensis, KBG), zalivalni sistem Gardena.
pozdravljeni,
začel z zemeljskimi deli.Sedaj sem prekopal poravnal dodal plastične robnike!plastične robnike sem pa dodal ker odspodaj je temelje od ograje in mi je vedno bla bolj švoh od druge sedaj pa roniki filc in kak okrasni kamen ali kaj podobnega!Sedaj še pride gor malo peska da izravnam !Pol pa še gor kakšen substrat ali humus zmešan z zemljo!Na koncu sejanje in rahlo zalivanje !Seveda pokrit teren z kopreno
Ah sem pozabil sem mel tudi dva pomogača katera stami bla v motivacijo 
začel z zemeljskimi deli.Sedaj sem prekopal poravnal dodal plastične robnike!plastične robnike sem pa dodal ker odspodaj je temelje od ograje in mi je vedno bla bolj švoh od druge sedaj pa roniki filc in kak okrasni kamen ali kaj podobnega!Sedaj še pride gor malo peska da izravnam !Pol pa še gor kakšen substrat ali humus zmešan z zemljo!Na koncu sejanje in rahlo zalivanje !Seveda pokrit teren z kopreno
- Attachments
-
- IMG_0547 3.jpg (3.14 MiB) Viewed 782 times
-
- IMG_0545 2.jpg (3.32 MiB) Viewed 782 times
-
- IMG_0544 1.jpg (3.54 MiB) Viewed 782 times
Dobro je videti. In pomagača...
.
Lepo bo videti dve renovaciji na forumu. Kaj si izbral, kdaj seješ?
Lepo bo videti dve renovaciji na forumu. Kaj si izbral, kdaj seješ?
Pozdravljeni,
Izbral sem monokolturo.Izbiral sem med poa pratensis in lolium perene!odločil sem se za poa pratensis je zelo stara sorta in tudi bolj trpežna!
Bolezni ,gnojila, zahtevnost itd....Rad bi jo čimprej posejal glede na to da dolgo kali ampak me malo ovirajo visoke temp.Namen sem imel v soboto!
Izbral sem monokolturo.Izbiral sem med poa pratensis in lolium perene!odločil sem se za poa pratensis je zelo stara sorta in tudi bolj trpežna!
Bolezni ,gnojila, zahtevnost itd....Rad bi jo čimprej posejal glede na to da dolgo kali ampak me malo ovirajo visoke temp.Namen sem imel v soboto!
Pametna izbira, bravo. 
Tudi jaz sem se odločil za sejanje glede na to da bo padec temp 
- Attachments
-
- planiranje peska da se poravnajo neravnine
- IMG_0558 3.jpg (3.85 MiB) Viewed 734 times
-
- samokolnica za pesek in zemljo
- IMG_0557 2.jpg (3.74 MiB) Viewed 734 times
-