brane10 dnevnik
Re: brane10 dnevnik
Poa se počasi suši sedaj bom dal 80g N /100 pa malo dodatkov da bo vasaj malo zeleno .Prvo pa zvertikuriram in dosejem ter pognojim pa vo videli kaj se izcimi iz tega 
Evo mene po dolgem času!Malo dopust malo borba z latovko,malo sprobavanje!
Po dolgem času si je opomogla ampak še ni to to!Sedaj če de ugodno vreme bom naluknjal in topdresing!Po aplikaciji je bla totalno shirana tak da sem mislil da letos nebo nič iz nje!Sem pa ji dodajal Fe,Mg,AMS in2x AMINo.Je še nekaj zaplat ampak se zarašča!
Po dolgem času si je opomogla ampak še ni to to!Sedaj če de ugodno vreme bom naluknjal in topdresing!Po aplikaciji je bla totalno shirana tak da sem mislil da letos nebo nič iz nje!Sem pa ji dodajal Fe,Mg,AMS in2x AMINo.Je še nekaj zaplat ampak se zarašča!
- Attachments
-
- IMG_0919 2.jpg (3.74 MiB) Viewed 985 times
-
- IMG_0918 1.jpg (3.87 MiB) Viewed 985 times
Evo še ena.Kosim pa vedno na 18mm ali 15 odvisno od temp ali rasti
- Attachments
-
- IMG_0921 4.jpg (3.85 MiB) Viewed 984 times
Brane, glede na to da kosiš pod 2cm, kjer so anomalije vidnejše, imaš odlično! Vreme imamo za razvoj zelenic idealno to pomlad, zagon zelenega dela šele pride. Seveda ob rednem in minimalnem hranjenju "na žlico". Sedaj se gradi "podzemlje".
.
Lokacija - Gorenjska, površina 130m², mono travniška latovka sorta Yvette (poa pratensis, KBG), zalivalni sistem Gardena.
Dnevnik Optimax 234 - 2019 | Renovacija KBG - 2022 | Dnevnik KBG Yvette
24.5.2024
Zračenje ,luknanje ,pesek dosejevanje in gnojilo granularno+alge.Ravno pravi čas sem se dal zraven ker je ogromno deža in je lepo not spralo pesek!Slike po 10 dneh še dodam !Drugi teden še mogoče malo Železa in humiske!zelo lepo se razrašča ker ima lepo mesto za razraščanje!Slike priložim
Zračenje ,luknanje ,pesek dosejevanje in gnojilo granularno+alge.Ravno pravi čas sem se dal zraven ker je ogromno deža in je lepo not spralo pesek!Slike po 10 dneh še dodam !Drugi teden še mogoče malo Železa in humiske!zelo lepo se razrašča ker ima lepo mesto za razraščanje!Slike priložim
- Attachments
-
- IMG_0969 3.jpg (3.86 MiB) Viewed 932 times
-
- IMG_0968 2.jpg (3.89 MiB) Viewed 932 times
-
- IMG_0959 1.jpg (3.87 MiB) Viewed 932 times
Še nakj slik!Nove slike še naložim 
- Attachments
-
- IMG_0969 5.jpg (3.86 MiB) Viewed 931 times
-
- IMG_0966 4.jpg (3.94 MiB) Viewed 931 times
Dobro opravljeno!
Vidim da imaš celo artiljerijo strojev. Kateri luknjač, posipalnik peska?
Vidim da imaš celo artiljerijo strojev. Kateri luknjač, posipalnik peska?
Lokacija - Gorenjska, površina 130m², mono travniška latovka sorta Yvette (poa pratensis, KBG), zalivalni sistem Gardena.
-
letalec007
Brane a tole je optimax 234??
Drugače TOP
Drugače TOP
Ja mam kar nekaj pripomočkov!
Kupil sem luknjač weibang ni čist profesionalen ampak dober !Takrat ko sem kupoval jaz ni blo nikjer za dobit billy goat ali kaj podobnega v bližini!In sem tega našel v Bližini Munchena!Samokolnico pa sem kupil pri nas stroji Goljat Nova Cerkev ali nekaj podobnega se reče kraju!Je pa samokolnica vredu ,ker lahko delaš tudi z mokrim peskom!V samokolnico gre 200 kg peska kar je tudi dobro.Ker mam veliko površino mi prav pride ker 6-7 ton peska na roke metat je misija !Sem probal 2 sezoni pa sem omagal in nabavil samokolnico.
Kupil sem luknjač weibang ni čist profesionalen ampak dober !Takrat ko sem kupoval jaz ni blo nikjer za dobit billy goat ali kaj podobnega v bližini!In sem tega našel v Bližini Munchena!Samokolnico pa sem kupil pri nas stroji Goljat Nova Cerkev ali nekaj podobnega se reče kraju!Je pa samokolnica vredu ,ker lahko delaš tudi z mokrim peskom!V samokolnico gre 200 kg peska kar je tudi dobro.Ker mam veliko površino mi prav pride ker 6-7 ton peska na roke metat je misija !Sem probal 2 sezoni pa sem omagal in nabavil samokolnico.
Letalec ja je optimax mapak je že dosejana večkrat .Ker zelenica je stara približno 16 let!Bi mogel že it v renovacijo ampak mam veliko površino pa jo raje pomlajujem ker mi manj časa vzame.